Frizerske storitve

Lasje so naša strast in vaše zadovoljstvo.
*uporabljamo materiale, ki v največji meri ali v celoti izpolnjujejo navedene kriterije

Striženje

Striženje

*pranje in sušenje že vključeno v ceno

Moško striženje: od €15

Žensko striženje: od €40

Otroško striženje: -50%

Cenik

Modne smernice se ves čas spreminjajo, kar zahteva neprestano usvajanje novih tehnik striženja. Večinoma frizerji skušajo slediti smernicam le z obstoječim znanjem, zato je rezultat (pre)pogosto le približek želenemu. V kolektivu medinmleko se zavedamo pomembnosti nenehnega izobraževanja in prav zato pričeske izgledajo popolno, zaradi ustrezne tehnike striženja pa dolgo držijo svojo obliko.

Stranke ste edine prave ambasadorke naše blagovne znamke.

Barvanje

Barvanje

Pramena: od €20

Barvanje las: od €39

Balayage: od €55

Cenik

Zavedamo se, da velja prepričanje, da barvanje poškoduje lase. Zavedamo pa se tudi, da se poškodovanju las zlahka izognemo z uporabo kvalitetnih produktov in preparatov, nujno pa je tudi dobro znanje o produktih in strukturi las. Skupaj z našimi strokovnjaki boste zagotovo našli prave barve in tehnike za vas, ne glede na to, ali si želite najenostavnejših pramen ali pa popolnih barvnih transformacij. Naša ekipa se neprestano izobražuje in uporablja le najboljše produkte, kar nam omogoča prave barvne čarovnije.

Pomembno nam je zdravje las, zavestno uničevanje las strogo zavračamo.

Oblikovanje & feniranje

Oblikovanje & feniranje

Pranje las: €12

Sušenje las v obliko: od €20

*pranje in sušenje pri striženju že vključeno

Cenik

Prepričani smo, da je umetnost modne pričeske atraktiven izgled in enostavno vzdrževanje. Zaman je vrhunski izdelek frizerja, ki ga v domači negi ne moremo povrniti v prvotno stanje. V medinmleko se z ustrezno tehniko striženja trudimo doseči tudi enostavno vzdrževanje in z veseljem svetujemo, kako pričesko uredite sami doma. Za malo manj vešče ali tiste z manj časa nudimo tudi redno pranje in feniranje v salonu.

Z nami je vzdrževanje pričeske enostavno tudi doma.

Pletenje & spenjanje

Pletenje & spenjanje

Pletena kita: od €20

Spenjanje las: od €30

Cenik

Valeta, maturantski ples ali poroka so edinstveni dogodki, ki za vedno ostanejo zapisani na slikah in video posnetkih. V čarovniji lepote medinmleko imamo bogate izkušnje s svečanimi pričeskami in uresničimo marsikatero željo, tako pri preprostih kot zahtevnih pričeskah. Urejamo neveste, priče, družice, ženine, in pri tem ne gledamo na uro in odpiralni čas – za vas smo tam takrat, ko nas potrebujete. Nudimo tudi možnost spremstva frizerja in/ali vizažista skozi celotni dogodek.

Edinstven dogodek - edinstven izgled.

Zgoščevanje & podaljševanje

Zgoščevanje & podaljševanje

Lasni podaljški: od €5

Pramen Crazy Hair: €7,2

Cenik

Trendi se hitro menjajo, lasje pa jih včasih težko dohajajo – še preden zrastejo daljši, so znova v modi krajši.

V medinmleko nudimo permanentno podaljševanje las s 100% naravnimi lasnimi vložki vrhunskih proizvajalcev, ki se za razliko od ostalih pritrjujejo s patentiranimi modularnimi spoji. Slednji ne poškodujejo las in so praktično nevidni. Popolnoma naraven izgled dosežemo s posebno tehniko striženja ter barvnimi prelivi in senčenji. S podaljševanjem las imamo vrsto let izkušenj.

Dolžina in gostota las, točno taki, kot si želite.

Nega & reparacija

Nega & reparacija

Nega las: od €10

Maska za lase: od €10

Globinska nega las: od €40

Cenik

Nestrokovno ravnanje in nekvalitetni lasni preparati lahko resno poškodujejo strukturo las. V medinmleko znamo v večini primerov lase obnoviti. Z uporabo profesionalnih neg so lasje bolj zdravi in prožni, sijoči in svilnati, barve pa so mnogo bolj obstojne. V zimskem času preprečuje vozlanje las na zatilju in preprečuje statično naelektrenost, v poletnem času pa je nujna po letnem dopustu, saj obnovi lase po izpostavljenosti UV žarkom. Nega nahrani in oskrbi lase za vsaj dva meseca, priporoča pa se vsaj štirikrat letno.

Negovani lasje so krona naše glave.

Klub medinmleko

Postanite član kluba medinmleko in deležni boste številnih ugodnosti.
MED IN MLEKO d.o.o. se zavezuje k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo uporabljali za zagotavljanje storitev in aktivnosti kluba medinmleko. Z včlanitvijo se strinjate, da MED IN MLEKO d.o.o. shranjuje in obdeluje vaše osebne podatke v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
Verjeli smo, da je mogoče narediti vrhunski lepotni salon iz katerega ne odidete le urejeni, temveč predvsem sproščeni. Nastala je čarovnija lepote medinmleko.
Domžale
Ljubljana
Koper
© 2024 MED IN MLEKO d.o.o. Vse pravice pridržane

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom nudenja boljše uporabniške izkušnje. Če boste nadaljevali z ogledom, bo to za nas pomenilo, da se strinjate z našo politiko varovanja osebnih podatkov.