Kozmetične storitve

Telo imamo samo eno. Negujmo ga.
*uporabljamo materiale, ki v največji meri ali v celoti izpolnjujejo navedene kriterije

Urejanje trepalnic

Urejanje trepalnic

Barvanje trepalnic: €15

Keratinsko vihanje trepalnic: €50

Podaljševanje trepalnic: od €85

Cenik

Vsaka naša stranka je ambasadorka čarovnije lepote medinmleko, zato ne moremo dovoliti, da v jutranji naglici odide na delo neurejena ali celo na posebno priložnost s cenenimi umetnimi trepalnicami. V medinmleko poskrbimo za osupljiv videz trepalnic, ki traja 24ur na dan. Permanentno podaljšane trepalnice zahtevajo zelo malo vzdrževanja in ne potrebujejo dodatnih ličil. Nudimo tudi permanentno vihanje trepalnic, ki poudari močne naravne trepalnice.

Brezhibne trepalnice 24/7.

Manikura & pedikura

Manikura & pedikura

Manikira: od €21

Pedikura: od €45

Cenik

Urejenost nohtov na rokah in nogah pove ogromno o človeku, pedikura pa je pomembna tudi iz zdravstvenega vidika. V čarovniji lepote medinmleko poleg urejanja nohtov nudimo klasično lakiranje, dolgo obstojno gelish lakiranje, IBX terapijo, gel nohte, itd. Lepi nohti na rokah pripomorejo k naši samozavesti, urejena stopala pa so pogoj za odprte čevlje v toplih dneh.

Pogledam nohte in povem ti kdo si.

Nege obraza & telesa

Nege obraza & telesa

Nega obraza: od €55

Micro needling: od €90

Cenik

Škodljivi vremenski vplivi, onesnaženost, stres, kajenje, nezdrava prehrana… vse to pušča sledi na naši koži. Ravno zato ji vsakodnevno namenjamo veliko pozornosti in nege, vsaj ob menjavi letnih časov pa se priporoča tudi strokovna nega obraza. V čarovniji lepote medinmleko vašo kožo razvajamo z vrhunsko kozmetiko, vas pa s pomočjo umirjenega ambienta in glasbe ter sproščujoče masaže odmaknemo od stresnega vsakdana.

Redna nega obraza je korak do brezhibne kože.

Depilacija

Depilacija

Depilacija bikini: od €15

Depilacija nog: od €20

*nudimo 19 opcij depilacij

Cenik

So vam že kje ponudili 12 mesečno garancijo na depilacijo? Tudi mi je ne nudimo, zagotavljamo pa vam, da bomo vseh 12 mesecev iz leta v leto skrbeli za vaš brezhiben izgled. S strokovnim prijemom, ki jamči kar najmanj bolečin, natačno in hitro odstranimo neželene dlake. Depilacija danes spada med osnovno higieno žensk in tudi moških.

Gladka koža, ki traja.

Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Barvanje obrvi: €12

Oblikovanje obrvi: od €15

Cenik

Vsako sliko okvir lahko polepša! Pravijo, da so obrvi okvir obraza. V medinmleko poskrbimo za to, da vaša čudovita slika – obraz – dobi okvir, ki ga zasluži. Usposobljeni smo za oblikovanje obrvi po svetovno znani metodi Anastasia – Beverly Hills. Urejamo ženske in moške obrvi, vam svetujemo, ob tem pa upoštevamo vaše želje. Neopazno popravljena linija lahko opazno spremeni obliko in izraz na obrazu.

Obrvi dajejo obrazu okvir. Lepa slika si zasluži lep okvir.

Masaže

Masaže

Masaža hrbta: od €30

Masaža Anticelulitna: €45

Cenik

Masaža izboljša ter poživi krvni in limfni obtok, poleg tega pa pospeši odstranjevanje metabolnih produktov iz mišic in tkiv. Poživi centralno in periferno živčevje, poveča delovno sposobnost mišic in regeneracijo tkiv, poveča elastičnost, vitalnost in odpornost kože, lajša bolečine v križu, vratu, mišicah in sklepih, kot pika na i pa masaža vpliva na odlično počutje in nudi prijetno sprostitev.

Masaža ni prestiž, ampak način zdravega življenja.

Ličenje

Ličenje

Ličenje klasično: €45

Ličenje zahtevno: €55

Cenik

Umetnost ličenja je v občutku skladnosti. Slednjega naši vizažisti imajo, zato vas uredijo skladno s priložnostjo, obleko, pričesko in osebnostjo. Naj gre za dnevni, večerni ali make up za posebne priložnosti, bo vizažist skril morebitne nepravilnosti in predvsem poudaril prednosti. Zavedamo se, da profesionalno ličenje za posebne priložnosti včasih zahteva vzdrževanje, zato v medinmleko nudimo spremstvo in usluge osebnega vizažista skozi celotni dogodek, ne glede na naš delovni čas.

Ličenje je umetnost po navdihu lepote.

Klub medinmleko

Postanite član kluba medinmleko in deležni boste številnih ugodnosti.
MED IN MLEKO d.o.o. se zavezuje k varovanju in spoštovanju vaše zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo uporabljali za zagotavljanje storitev in aktivnosti kluba medinmleko. Z včlanitvijo se strinjate, da MED IN MLEKO d.o.o. shranjuje in obdeluje vaše osebne podatke v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov.
Verjeli smo, da je mogoče narediti vrhunski lepotni salon iz katerega ne odidete le urejeni, temveč predvsem sproščeni. Nastala je čarovnija lepote medinmleko.
Domžale
Ljubljana
Koper
© 2023 MED IN MLEKO d.o.o. Vse pravice pridržane

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom nudenja boljše uporabniške izkušnje. Če boste nadaljevali z ogledom, bo to za nas pomenilo, da se strinjate z našo politiko varovanja osebnih podatkov.